Wanneer u producten of diensten levert bij klanten, dan spreekt u in de offerte of het contract een betalingstermijn af. Op het moment dat de klant niet betaalt en er hierdoor achterstanden ontstaan, dan kunt u actie ondernemen. Dan schakelt u een deurwaarder in. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van deurwaarders. Zij kunnen u helpen om het bedrag waar u recht op hebt te incasseren.

Deurwaarder werkzaamheden

Een deurwaarder heeft een wettelijke status, hierdoor gaan zijn mogelijkheden verder dan een incassokantoor. Een deurwaarderskantoor mag schulden innen in opdracht van de schuldeiser. Hij mag een dagvaarding uitbrengen, een woning ontruimen en beslag leggen. Dit beslag leggen dan kan op iemand zijn inboedel of loon. De beslaglegging op het loon gaat altijd via de werkgever. Een gerechtsdeurwaarder biedt dus altijd uitkomst.

Wanneer een deurwaarderskantoor inschakelen?

Als u geen andere mogelijkheden meer hebt, dan schakelt u een deurwaarderskantoor in. Als een incassobureau doormiddel van het versturen van aanmaningen ook geen vooruitgang boekt, dan schakelen zij ook een gerechtsdeurwaarder in. Door het beslagleggen op iemand zijn loon of delen van de inboedel kunnen de schulden worden geïnd.

Zowel zakelijke als particuliere markt

Een gerechtsdeurwaarder is in te schakelen door zowel bedrijven als particulieren. Als u nog geld tegoed heeft van een klant, dan wilt u het bedrag waar u recht op hebt graag op uw rekening zien. Schakel hiervoor een deurwaarder in.

Deurwaarders offerte aanvragen

NGC Incasso brengt u direct in contact met een incassobureau of gerechtsdeurwaarder bij u in de buurt. Dit stelt u in staat om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. De service is kosteloos, bewezen effectief en geheel vrijblijvend.